Tekenlessen en Tekengroep voor volwassenen Voor iedereen die een liefde voor kunst en tekenen heeft!

An article, posted about 7 years ago filed in , , & .

 

Naast tekenlessen voor jongeren, bied ik ook privé- lessen tekenen voor volwassenen aan.

Daarnaast kan er een tekengroep opgestart worden op donderdagavond van 19.30 tot 21.30. Dit gebeurd bij voldoende interesse en aanmeldingen.

Voor de tekenlessen is iedereen welkom die van tekenen houd en dit graag verder wil ontwikkelen. Dit kan als je nog helemaal geen ervaring hebt, maar ook als je de basisvaardigheden al kent.

Ik geef individuele begeleiding.        In de privé-les of tekengroep, ga ik in op het aanleren en uitbreiden van verschillende tekentechnieken. Ook kunnen we op verschillende soorten papier en ondergronden experimenteren. Daarnaast gaan we met alle mogelijke tekenmaterialen aan de slag, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Naast het pure tekenen, is er de ruimte om combinaties te maken met schilder en collage technieken. Dit geeft een werk vaak extra gelaagdheid en originaliteit. Het verruimt de tekenblik.

Belangrijk in de lessen, is het ontwikkelen van een eigen tekenhandschrift en originaliteit. Je komt er al werkend achter, waar jou inspiratie ligt.

Iedereen kan met eigen ideeën en beelden komen, die dan onder begeleiding uitwerkt worden, maar ik kan als hulp ook opdrachten geven.

Wat ik zelf altijd erg interessant vind is de thematiek van het beeldende werk. Ik help u graag met de beeldende verdieping hier van.  

Gezien mijn grote interesse voor kunstgeschiedenis, mythologie en verhalen, kan ik elk beeldend thema, theoretisch aanvullen.


Prijs:


Priveles: € 18,15 per uur  (incl.btw)  Excl. materiaal.       Dag en tijd in overleg.                                             


Tekengroep: Donderdag 19.30-21.30,   (bij voldoende aanmelding)   

Prijs: €18,15 (incl.btw) Excl. materiaal.


Waar: Ateliers Zessprong aan de Roombeek. Atelier nr.8

Kottendijk 110b (kruising Binnenhof)

Heeft u interesse of  wilt u nog verdere informatie.

 Neem dan gerust contact op:


FionaWeide 

email: info@fionaweide.eu

tel: 06-27909008                                     

Related

Edit | Back
:murb: enjoy art